LVT Vinyl

Der er mange brugsmuligheder for vinylgulve. Ofte forbindes det med plastikgulve, men vi bruger oftest luksus vinylfliser der gør det ideelt til privat og erhverv.

Vinylgulv – er det praktiske valg

Vinylgulve forbindes ofte med at være plastikgulve. Den vinyl vi benytter er bla. LVT-vinyl. Det står for ”luksus vinylfliser”.

Et vinylgulv kan bruges til forskellige rum. Det anvendes blandt andet i private boliger, på sygehuse, kontorer, butikker og skoler.

Vinylgulve er vandafvisende og egner sig derfor godt i badeværelser, køkkener, rengøringsrum og andre rum med risiko for vand på gulvet. Et vinylgulv er også støjdæmpende og har en god gangkomfort.

Har du et eksisterende gulv er det muligt at lægge vinylgulvet ovenpå. Det eksisterende gulv skal blot være tørt og jævnt. På den måde sparer du både tid og penge på at skulle fjerne det gamle gulv først.

Det er nemt at rengøre

Vinylgulve er rigtig nemme at rengøre, og de er derfor optimale til brug i private hjem hvor der er børn. Når der spildes mad eller andet er det nemt lige at tørre op. Det er også udbredt at bruge det i entré og bryggers da det er nemt at rengøre efter beskidte sko. 

Mange muligheder i forhold til udseende

Da vi har mange års erfaring med gulvarbejde kan vi hjælpe med at vejlede dig omkring hvilket gulv der passer bedst i dit rum. Vi hjælper også gerne med at vælge det helt rigtige design, der passer perfekt til netop dit behov og dit rum.

Få et uforpligtende tilbud

Vi giver dig gerne et godt tilbud på din opgave og vejleder dig til den optimale løsning med et vinylgulv.

Referencer

Her har vi vist et udvalg af referencer for vinylgulve
Denne reference er på et vinylgulv af banevare vi har lagt hos Bernstoff Slot.
Denne reference er på et LVT-vinylgulv vi har lagt på Gammel Lyngvej.
Denne reference er på et vinylgulv af banevare vi har lagt hos Alk-A-Bello.
Se flere referencer
Vores leverandører

Bliv ringet op

Er du i tvivl om hvad dit behov er og hvordan du bedst kommer videre? 

Så skriv dit nummer og lad os tage en uforpligtende samtale.
Opringning
crossmenu