Slibning af gulve

Trænger dit trægulv til at få nyt liv? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos Hedan har vi både slebet og efterbehandlet mange forskellige trægulve igennem tiden. 

Gulvafslibning

Du er glad for dit trægulv, men det begynder at være godt brugt. Vi ser ofte af vores kunder i forvejen har nogle super flotte trægulve. 

Hvis der er nok træ til at lave en slibning, giver det ofte mening at istandsætte og efterbehandle gulvet i stedet for at lægge et nyt. 

Hos os får du altid et gratis og uforpligtende tilbud, før vi går igang. På den måde er du sikker på prisen og omfanget, før vi går igang. 

Hvilken type gulv har du?

Uanset hvilken type trægulv du har kan vi levere en afslibningsløsning der passer til dit behov. 

Når du har fået lavet afslibningen af gulvet skal du vælge hvilken type af efterbehandling du ønsker. Vi kan levere alle typer af efterbehandling såsom lak-, lud- eller oliebehandling. 

Få et godt tilbud på din opgave

Hos Hedan har vi mange års erfaring med slibning af gulve. Ud fra dit behov laver vi en gulvafslibning og efterbehandling i høj kvalitet.

Vi giver dig gerne gode råd og et godt tilbud med på vejen. Så er du sikker på at finde et gulv, der passer dine ønsker og behov.

Referencer

Her har vi vist et udvalg af referencer for afslibning af trægulve
En gulvafslibning hos en kunde i Køge. 
Se flere referencer
Vores leverandører

Bliv ringet op

Er du i tvivl om hvad dit behov er og hvordan du bedst kommer videre? 

Så skriv dit nummer og lad os tage en uforpligtende samtale.
Opringning
crossmenu