Epoxygulve

Epoxygulve er særligt populære til virksomheder og værksteder. Det er har nu også vundet indpas i private hjem.

Epoxygulv – et gulv med en masse muligheder

Epoxygulv har altid været populært til virksomheder, både til brug i værksteder og produktion. Men nu har det også vundet indpas i private hjem.

Anvendelsesmulighederne er mange og du kan også vælge mellem et væld af farver og effekter i dit nye epoxygulv. Det er næsten kun fantasien der sætter grænser for hvor et epoxygulv kan bruges.

Epoxygulv kan blandt andet bruges i: Offentlige bygninger, kontorer, industri, butikslokaler, kældre, udstillingslokaler, toiletter, autoværksteder, køkkener og private hjem.

Epoxy til gulve i køkken og bryggers er meget populært, ikke mindst på grund af de mange muligheder i farver og effekter.

Vi kan skræddersy et epoxygulv efter dit behov og din smag. Mulighederne er utallige! Et epoxygulv kan være glat og elegant eller skridsikkert og rustikt – det er dit valg. Et epoxygulv er helt fugefrit og det er blandt andet en fordel i forbindelse med slidstyrke, hygiejne og belastning af gulvet.

Epoxy er ikke velegnet til udendørs belægning idet UV påvirkningen over tid vil nedbryde det ellers så stærke materiale.

Det er nemt at vedligeholde et epoxygulv

Epoxy er blandingen af en hærder og en base, som blandes op kort før anvendelse. Nogle epoxy produkter er skadelige før hærdning, og det er en arbejdsopgave, som kræver baggrundsviden før udførelse. 

Gulvbelægninger med epoxy er perfekt til områder der skal være nemme at holde rene og skal kunne tåle høj belastning.

Epoxys mange anvendelses- og designmuligheder er blot en af årsagerne til at det er så populær en gulvløsning. En af de vigtigste årsager er at det holder sig flot og stærkt i rigtig mange år uden den store vedligeholdelse.

Få et godt tilbud på din opgave

Hos Hedan har vi mange års erfaring med epoxygulve, og vi ser kun fantasien som begrænsningen for anvendelsesmulighederne. Ud fra dine ønsker og behov finder vi frem til den helt rette løsning, så du får et unikt gulv af høj kvalitet.

Vi giver dig gerne gode råd og et godt tilbud med på vejen. Afhængigt af krav til gulvet rådgiver vi med henblik på at vælge den helt rette gulvbelægning. Du er sikker på at finde et gulv, der passer dine ønsker og behov.

Referencer

Her har vi vist et udvalg af referencer for PU-designgulve
Denne reference er på et PU-designgulv vi har udarbejdet for Masai på Fisketorvet.
Se flere referencer
Vores leverandører

Bliv ringet op

Er du i tvivl om hvad dit behov er og hvordan du bedst kommer videre? 

Så skriv dit nummer og lad os tage en uforpligtende samtale.
Opringning
crossmenu